WEBSITES

APPS / SEO

UX & UI
DESIGNER

DESIGNING FOR PEOPLE

Ja sam  Niki Shala, UX/UI dizajner koji voli kodirati. Posljednje 23 godine živim u Helsinkiju u Finskoj.

 

 

Empatija i ja:

 

Vjerujem da ili jesi empat ili nisi. Nema između. Empatija u dizajnu korisničkog iskustva vrlo je važna. Nije ni čudo da nas nazivaju i zagovornicima korisnika/klijenta.

 

Inovacija i ja:

 

Za svaki problem postoji rješenje, stoga problemi postoje i mi UX dizajneri volimo uskočiti u njih. Tijekom moje slobodne karijere, moj moto je bio "Što je problem veći to jeftinije naplaćujem vama i vašoj tvrtki za rješavanje t!"


Inženjering i dizajn:


Radim na besprijekornoj kombinaciji tehnologije i korisničkog iskustva. Kao web dizajner kombiniram tehnologiju i kreativnost.


Tehnologija i jednostavnost:


Tehnološka revolucija ne bi se trebala poistovjećivati ​​s komplikacijama. Razvijam intuitivan softver koji sam po sebi objašnjava.


Iskrenost i odgovornost


Kao web dizajner, ne želim znati sve. Ali ono što znam dobro znam i koristim to za izgradnju povjerenja kroz poštenje i kvalitetu. Naći ću odgovor bez obzira što je potrebno.


Kako je raditi sa mnom?


Volim provoditi vrijeme otkrivajući zašto ti nešto treba prije nego što mi kažeš što ti treba. Kombinirajući gotovo 5+ godina iskustva u UX dizajnu i 10+ godina iskustva u korisničkom sučelju, kao i tehnološko znanje i standarde kvalitete, ovaj pravi interes može pomoći u stvaranju sveobuhvatnijeg rješenja. Proizvod koji je integriran u vašu organizaciju i njegovi ciljevi mogu se percipirati kao različiti. Korisnici obožavaju ovaj proizvod, što je posljedica vaše vizije. Prije nego što obnovimo ili dizajniramo uslugu/proizvod za vašeg klijenta, pobrinut ću se da sam bio u njihovoj "cipeli" više od 1000 puta. Uostalom, zapamtite da je dužnost UX dizajnera zagovarati korisnike?


Web dizajner, programer


Profesionalni sam web dizajner koji traži daljnje mogućnosti. Ne oslanjam se samo na svoju stručnost. Jedini način da se postigne učinkovita konceptualizacija, koju onda prevodim u aktivirajući dizajn, jest da to učinim na ovaj način. Kombiniram tehnologiju s kreativnošću kao web dizajner. Što se tiče dizajna, veliki sam ljubitelj minimalizma i jednostavnosti.

 Sveučilišna :   Bachelor of Business Information Technology
                            
UX / UI Design and digital solutions -
                         Haaga-Helia University of Applied Sciences
                         Helsinki - Finland

                            Finnish Business College 
                            
Business and Administration - Marketing -
                         Event Management 
                         Helsinki Finland

 IT Skills:             HTML, CSS, Java, jQuery, Figma, Sketch Adobe XD, 
                            InVision, Sketch, Framer, Webflow

 Jezici :  :            Engleski, Finski, Hrvatski, Albanski, Spanjolski  

© Copyright protected by : Niki Shala